در این آموزش با انواع تایم فریم ها اشنا میشید .
تایم فریم ساختار و تایم فریم ترید رو یاد میگیرید و درک میکنید
با تایم فریم اسکلپرها ،دی تریدرها ، سویینگ تریدر ها و پوزیشن تریدر ها آشنا میشید .و در کل درمورد هر انچه که مربوط تایم فریم های معاملاتی هستش صحبت کردم.
بعد از دیدن این اموزش متوجه میشید که در بورس ایران یا بازار های مالی دیگه از چه تایم فریمی باید استفاده کنید .🙏🌿
تایم فریم های پرکاربرد در تحلیل تکنیکال:
تایم فریم یا دوره زمانی به عنوان یکی از اساسیترین مسائل برای تحلیل سهام در نظر گرفته میشود. در گام اول برای بررسی یک سهم، فرد باید مشخص کند تا در چه دوره زمانی قصد دارد سهم را مورد بررسی قرار دهد.
این دوره میتواند از چند ساعت آغاز و تا چند روز و یا حتی چند ماه با توجه به بازار و سهمی که قصد بررسی آن را دارد متفاوت باشد. در بازار سهام معمولا برای تعیین تغییرات قیمتی سهم در بازه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت به سه تایم فریم متفاوت نیاز داریم که در ادامه آن ها را مورد بررسی قرار میدهیم.
انواع تایم فریمها:
تایم فریمهای کوتاهمدت یا کوچکتر سیگنالهای معاملاتی بیشتری میدهند ولی به طور معمول زمان کمی برای تصمیمگیری در این تایم فریمها خواهید داشت. این تایمفریمها برای افرادی که بهصورت نوسانگیری کار میکنند و یا از نظر شخصیتی، تحت فشار میتوانند بهراحتی تصمیمگیری مناسبی داشته باشند و همینطور وقت لازم برای رصد مداوم بازار را دارند میتواند مناسب باشد. همچنین در تایمفریمهای پایین به علت تعداد معاملات بالاتر نقش کارمزد معاملات بسیار پررنگ میشود و بازارهایی که کارمزد معاملات کمتری دارند بستر مناسبتری برای استراتژی معاملاتی کوتاه مدت و نوسانی و کار با این تایمفریمها هستند.